TUINONTWERPEN

SAMEN MET U MAKEN WIJ MEER VAN UW TUIN!

 

Naast dat u bij ons terecht kunt voor al uw werkzaamheden buiten in de tuin kunt u bij ons ook terecht voor het krijgen van een op maat gemaakt tuinontwerp of advisering voor uw tuin .

Hoe dit proces in zijn werk gaat zullen wij u hieronder verder uitleggen.

De eerste fase in het proces is dat u contact met ons maakt, dit is mogelijk via de telefoon of via e-mail. Na dit eerste contact zal er met u een afspraak worden gemaakt waarbij Maykel Nuyten  bij u zal langskomen voor een vrijblijvend gesprek. Tijdens dit gesprek worden uw wensen opgenomen (voor uw wensen kunt u gebruik maken van het inventarisatieformulier op onze website). Aan de hand van dit eerste gesprek zullen wij een prijsopgave geven voor :

- tuinontwerp
- beplantingsplan
- matenplan
- bouwkundige werken
- vergunningaanvragen  (kapvergunning, bouwvergunning etc.)
-3d uitwerkingen (sfeerbeelden)

In de tweede fase zullen wij uw tuin komen opmeten en eventuele te behouden elementen inmeten. Aan de hand van deze gegevens en uw wensen zullen wij een schetsontwerp maken. Dit ontwerp komen wij bespreken en tijden s dit gesprek zullen wij onze visie op de tuin en de gebruikte materialen doornemen. Wijzigingen kunt u ten alle tijden doorgeven en deze zullen dan verwerkt worden in het definitieve ontwerp.

Samen maken wij meer van uw tuin

Als wij het definitieve ontwerp aan u leveren zullen wij direct een passende offerte voor het realiseren van de tuin bijvoegen.

De derde fase houdt in dat het definitieve ontwerp zal worden uitgewerkt in de benodigde tekeningen om de tuin aan te leggen. Tijdens dit proces kunnen nog kleine wijzigingen worden doorgevoerd.

Nadat al dit voorbereidende werk is gedaan komen wij graag bij u de tuin aanleggen of wij komen in overleg het project begeleiden bij uitvoering.

Hoveniersbedrijf Nuyten

Vraag hier direct en eenvoudig een offerte aan

Contact