Samen maken we er meer van

U kunt bij Hoveniersbedrijf Nuyten niet alleen terecht voor de werkzaamheden die u behoeft voor het onderhoud van uw tuin; u kunt van ons ook een op maat gemaakt tuinontwerp of advisering over uw buitenruimte ontvangen. Op deze pagina vindt u meer informatie over dit proces.

Uw tuinontwerp – fase 1

In de eerste fase van het proces neemt u contact met ons op via telefoon of e-mail. Na dit eerste contact wordt een afspraak gemaakt met Maykel Nuyten. Maykel zal bij u langskomen voor een vrijblijvend gesprek. Tijdens dit gesprek worden uw wensen opgenomen. U kunt hiervoor gebruikmaken van ons inventarisatieformulier.

Aan de hand van dit eerste gesprek zullen wij vervolgens een prijsopgave geven voor:

  • Tuinontwerp
  • Beplantingsplan
  • Matenplan
  • Bouwkundige werken
  • Vergunningsaanvragen (kapvergunning, bouwvergunning etc.)
  • 3D-uitwerkingen (sfeerbeelden)

Uw tuinontwerp – fase 2

In de tweede fase komen wij uw tuin en de eventueel te behouden elementen opmeten. Aan de hand van deze gegevens en uw wensen, maken wij een schetsontwerp. Vervolgens bespreken we dit ontwerp met u en nemen we onze visie op de tuin en de te gebruiken materialen met u door. Wijzigingen kunt u te allen tijde doorgeven. Deze zullen dan verwerkt worden in het definitieve ontwerp.

Zodra wij het definitieve ontwerp aanleveren, voegen wij hier direct een passende offerte voor het realiseren van de tuin bij.

HoveniersbedrijfNuytenBV.001

Uw tuinontwerp – fase 3

In de derde fase zal het definitieve ontwerp worden uitgewerkt in de benodigde tekeningen om de tuin aan te leggen. Tijdens dit proces kunnen nog kleine wijzigingen worden doorgevoerd.

Na al dit voorbereidende werk komen wij uiteraard graag uw droomtuin bij u aanleggen. Wij staan voor u klaar om u te begeleiden bij de uitvoering van het project.

Samen maken wij meer van uw tuin. Bel 0164 - 23 56 15 om uw droomtuin te realiseren.