Van ontwerp tot complete aanleg en onderhoud van uw tuin staat Hoveniersbedrijf Nuyten voor u klaar

Van ontwerp tot complete aanleg en onderhoud van uw tuin staat Hoveniersbedrijf Nuyten voor u klaar

Hoveniersbedrijf Nuyten is uw partner voor tuinaanleg, onderhoud van uw groenwerkzaamheden in Bergen op Zoom en omstreken. Al onze diensten zijn erop gericht dat u zorgeloos van uw buitenruimte kunt genieten. Op deze pagina vindt u onze specialisaties.

Gladheidsbestrijding

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor gladheidsbestrijding in de wintermaanden? Wij zijn gespecialiseerd in het bestrijden van gladheid door middel van het strooien van zout en het schoon schuiven van sneeuw. Wij hebben ons eigen zout in beheer en onze methodes zijn bewezen effectief.

Advisering ontwerp

Indien u advies nodig heeft ten aanzien van de inrichting of verzorging van uw tuin, bent u bij Nuyten ook aan het juiste adres. Dankzij onze jarenlange ervaring en uitgebreide planten- en bomenkennis, kunnen we u vakkundig adviseren. Zo brengen wij ons groen ook in uw vingers en kunt u genieten van een levendige, goed verzorgde tuin.

Jaarcontracten tuinonderhoud

Om u optimaal te ontzorgen biedt Hoveniersbedrijf Nuyten ook de mogelijkheid om jaarcontracten af te sluiten voor tuinonderhoud. Hiermee bent u het hele jaar verzekerd van een levendige, verzorgde tuin. Heeft u onderhoud van uw gazon, beregening, maaiwerkzaamheden en/of boomverzorging nodig voor uw buitenruimte? U kunt zelf kiezen welke specialisaties in het contract worden opgenomen.

Aanleg tuinen

Hoveniersbedrijf Nuyten is sterk in het aanleggen van tuinen in alle soorten en maten . Door onze vakmensen met kennis van planten en materialen hebben en ons uitgebreid machine park kunnen wij van a tot z heel de tuin verzorgen in eigen beheer .

Aanleg en onderhoud gazon

Hoveniersbedrijf Nuyten is de specialist op het gebied van de aanleg en het onderhoud van gazons in de regio Bergen op Zoom. Kunstgras of graszoden nodig, wilt u gras laten inzaaien, of uw gazon zaaiklaar maken? We adviseren u welke methode op welk moment het meest effectief is voor uw gazon en zorgen voor het gewenste resultaat.

Hekwerken

Hoveniersbedrijf Nuyten levert ook hekwerken voor de omheining van uw groen. Wenst u een open uitstraling of juist meer privacy en beschutting? We helpen u aan het hekwerk dat past bij uw tuin, uw smaak en uw wensen en leveren maatwerk van de hoogste kwaliteit.

bouwkundige werken

Voor bouwkundige werken, zoals tuinhuizen, schuttingen en pergola’s, biedt Nuyten talloze opties. We hebben ervaring met het creëren van maatwerk en de plaatsing van bestaande werken.

Beregening

Niet elk seizoen biedt uw gazon en planten voldoende beregening. Om uw tuin betoverend groen te houden, zorgen de hoveniers van Hoveniersbedrijf Nuyten voor het water dat zij nodig hebben. We nemen dit voor u uit handen op zorgeloze contractbasis of ad hoc.

Tuinonderhoud

Onze hoveniers verzorgen het tuinonderhoud voor bedrijven, instellingen en particulieren. Hiervoor kunnen we 1 à 2 keer per jaar langskomen of gedurende het hele jaar onderhoud bieden. Op deze manier bent u ervan verzekerd dat uw tuin er altijd goed en verzorgd bij ligt. Wij werken ook met jaarcontracten. Werkzaamheden die wij op contractbasis kunnen verrichten zijn o.a. maaien, schoffelen, snoeien en bemesting.

Maaiwerkzaamheden

Van gazons en sportvelden tot ruw terrein, taluds en bermen, Hoveniersbedrijf Nuyten beschikt over de juiste kennis, kunde en machines en om uw gras efficiënt te maaien. Indien gewenst kunnen we uw gras na het maaien laten liggen. Het kan in dat geval worden geperst, geklepeld of geharkt. Het is ook mogelijk om het gemaaide gras door ons te laten composteren.

Grondwerken

Hoveniers bedrijf Nuyten kan u ook van dienst zijn met grondwerken .

wij hebben tractoren en graaf machines in eigen beheer.

Boomverzorging en bomen rooien

Onze hoveniers snoeien en rooien zowel grote als kleine bomen. Hierbij kunnen wij ook gebruikmaken van een professionele tree worker. Snoeihout kan afgevoerd worden of door onszelf worden versnipperd. ook kunnen wij de stronk verwijderen door weg te frezen met onze stronkenfrees

bakken op maat

wij maken cortenstaal bakken en rvs bakken op maat voor u in eigen beheer zo kan er makkelijk aangepast worden in u tuin.

Bel 0164 - 23 56 15 voor vakkundig verzorgd en oogverblindend groen in uw tuin